Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΓΟΝΕΩΝ CAFE : “Κάνε το σπίτι σου Παράδεισο: Οι Σχέσεις στην Οικογένεια”

 

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 6.00 το απόγευμα διοργανώνεται Γονέων Café στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ.:2102511371)

 

Τα Γονέων Café είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Χατζήβεη, και αφορά γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Πρόκειται για μια ανοικτή σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.

Το δεύτερο Γονέων Café της χρονιάς προσεγγίζει το θέμα των σχέσεων στην οικογένεια και έχει τίτλο:

 

“Κάνε το σπίτι σου Παράδεισο: Οι Σχέσεις στην Οικογένεια”

με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Κονάνο.

Ο ομιλητής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε νεαρές ηλικίες, έχει μιλήσει σε πολλές Σχολές Γονέων κι έχει καθημερινή τριβή με τα προβλήματα των οικογενειών και των νέων. Επίσης είχε εκπομπή στο ραδιόφωνο με μεγάλη ακροαματικότητα αγγίζοντας συχνά θέματα που αφορούσαν τους νέους, την οικογένεια και τις σχέσεις των γονέων με τα παιδιά τους.

Λίγα Λόγια για το π. Ανδρέα Κονάνο

Ο π. Ανδρέας Κονάνος γεννήθηκε στο Μόναχο το 1970. Κατάγεται από τα Ιωάννινα, έζησε στο Μόναχο κι απ’ το 1977 στην Αθήνα. Τελείωσε το κλασικό Λύκειο στο Περιστέρι και σπούδασε Θεολογία στην Αθήνα. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον χειροτόνησε διάκονο το 1999 και το 2000 Πρεσβύτερο κι Αρχιμανδρίτη. Ανέλαβε στην ενορία του φοιτητικές συναντήσεις, αγρυπνίες, ομιλίες, καθώς και διαλέξεις σε σχολές γονέων και πνευματικά κέντρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2006 άρχισε την εκπομπή “Αθέατα Περάσματα” στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας. Αυτό έγινε αφορμή να δεχτεί προσκλήσεις για ομιλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αμερικής. Η επαφή του με τα Ιεροσόλυμα, το Άγιον Όρος και με γέροντες εντός κι εκτός αυτού, αποτελούν πηγή δύναμης στη ζωή του.

Η είσοδος στο Γονέων Café είναι ελεύθερη με ψηφιακή δήλωση συμμετοχής εδώ. Για όσους γονείς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουν σε κάποιον τα παιδιά θα υπάρχει φύλαξη.        

 

 

                                                                                  

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!