Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η ανάγκη της εξειδίκευσης στην Αγορά Εργασίας

Η ανάγκη της εξειδίκευσης στην Αγορά Εργασίας

Σύμφωνα με την σύμβουλο επιχειρήσεων και συγγραφέα του βιβλίου «FT Guide to Business Networking”, Heather Townsend, ο κάθε ένας από εμάς στην αρχή της καριέρας του οφείλει να είναι ανοικτός σε όλες τις επαγγελματικές προτάσεις, ανεξαρτήτως ειδικότητας, αλλά η επιτυχία μακροπρόθεσμα, ειδικά σε ανώτατο επίπεδο, θα κριθεί εν τέλει από το επίπεδο εξειδίκευσης του καθενός. Η ουσιαστική διαφορά ενός εξειδικευμένου στελέχους από τους υπόλοιπους, είναι η πιστοποιημένη γνώση και ικανότητα να φέρει σε πέρας με επιτυχία ένα έργο του αντικειμένου του, ουσιαστικά θέτοντας τον αυτόματα υψηλά στην ιεραρχία.
Ολοένα και περισσότεροι, προτιμούν προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης με επαγγελματική αναγνώριση στους περισσότερους τομείς. Το Mediterranean Professional Studies (MPS) λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής.
Μερικά από τα προγράμματα σπουδών αφορούν τους τομείς των Logistics, του Τουριστικού Μάνατζμεντ, της Παραγωγής και Διαχείρισης Ενέργειας, την Κλινική Ψυχοπαθολογία, τις Επίκτητες Νευρολογικές Διαταραχές και πολλά άλλα.
Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson – Edexcel, το NCFE, η Cisco Networking Academy, η TUV, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων ανανεώνεται συνεχώς ώστε να ενσωματώνουν τις πλέον σύγχρονες πρακτικές κάθε κλάδου ενώ κάποια από τα προσφερόμενα προγράμματα υλοποιούνται με τη μορφή ευέλικτης- εξ’ αποστάσεως φοίτησης για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς.
Τα προγράμματα που οδηγούν στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσφέρει το MPS αποτελούν ιδανική επιλογή σπουδών για:

  • φοιτητές και απόφοιτους διαφόρων βαθμίδων εκπαίδευσης (Κολλεγίων, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, κ.α.) ανεξαρτήτου ειδικότητας, οι οποίοι αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίες, διεύρυνση επαγγελματικών οριζόντων, εξειδίκευση σε σύγχρονες ειδικότητες και επαγγελματική δικτύωση,
  • εργαζόμενους & επαγγελματίες που αναζητούν επαγγελματική εξειδίκευση, κατοχύρωση της θέσης τους, εξέλιξη – προαγωγή ή αλλαγή καριέρας,
  • άνεργους που αναζητούν τρόπο αποτελεσματικής εισόδου στην αγορά εργασίας και
  • ελεύθερους επαγγελματίες – επιχειρηματίες που προσδοκούν διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους ή βελτίωση της απόδοσής τους.

Πληροφορίες:
http://www.medcollege.edu.gr/mesogeiako-kollegio/mediterranean-professional-studies ή
στο τηλ. 800 11 939393
Από κινητό:
ΑΘΗΝΑ: 210 8899600
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 287779

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!