Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η δυναμική είσοδος της One Marketing στον ψηφιακό κόσμο!

Η δυναμική είσοδος της One Marketing στον ψηφιακό κόσμο!
Η δυναμική είσοδος της One Marketing στον ψηφιακό κόσμο!

Η One Marketing στελεχωμένη από επαγγελματίες στον χώρο του Marketing, του Digital Marketing και του Business Consulting, βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις που θέλουν να απογειώσουν το Brand Name τους ακολουθώντας σύγχρονες στρατηγικές στον ψηφιακό και οικονομικό κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, στην One Marketing μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε ανάμεσα στα πιο δημοφιλή και συμφέροντα παρεχόμενα πακέτα υπηρεσιών μας, αλλά να δημιουργήσετε με την βοήθεια και την καθοδήγησή μας εκείνα τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες βρίσκεται στη διάθεσή σας. Ξεκινώντας από την δημιουργία μιας σύγχρονης ιστοσελίδας και την φωτογράφιση της επιχείρησής σας μέχρι και την ανάπτυξη των Social Media και ένα δυναμικό Google Placement, βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλο το ψηφιακό σας ταξίδι.

Η One Marketing και τα στελέχη της βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη και ως άνθρωπο και ως επιχείρηση. Για εμάς λοιπόν είναι προτεραιότητα να σας γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, ώστε να σας παρέχουμε στοχευμένα τις καταλληλότερες για εσάς υπηρεσίες.

Στην digital εποχή που διανύουμε είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή παρουσία στο Google και τα Social Media, να μοιραστούμε τις ιστορίες μας και με αυτόν τον τρόπο να έρθουμε κοντά, να γνωρίσουμε, αλλά και να διευρύνουμε το κοινό μας.

Αναλαμβάνουμε για εσάς την Δημιουργία και Διαχείριση Διαφημίσεων για Facebook & Google με στόχο την εκτόξευση της εταιρείας σας.

Αν αυτές οι διαδικασίες σας τρομάζουν, αν ο ψηφιακός κόσμος σάς φαίνεται ακόμα ένας άγνωστος και δυσπρόσιτος τόπος, εμπιστευτείτε την ομάδα των ειδικών μας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τι συμβαίνει σε αυτό το νέο σύμπαν και θα εργαστούμε με επαγγελματισμό και συνέπεια για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας γνωρίσετε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε παρακάτω:

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!