Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Η Εθνική Ασφαλιστική αναζητεί προσωπικό μέσα από το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που διοργανώνεται από το Mediterranean College

employability_header2

Η Εθνική Ασφαλιστική, η κορυφαία Ελληνική ασφαλιστική εταιρία μέλος της Εθνικής Τράπεζας, θα παραβρεθεί τη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης απασχολησιμότητας (Employability Fair) που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Mediterranean College.
Η Εθνική Ασφαλιστική θα βρίσκεται στο χώρο της Τεχνόπολης με ειδικό stand προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τη δράση της επιχείρησης αλλά και για να δεχτεί τους υποψηφίους έτσι ώστε να καλύψει θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.
Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά.  Tην Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ.,  στην Τεχνόπολη  του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει,  προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.
Περισσότερες από 40 Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια,  ενώ το πρώτο CV Center στην Αθήνα θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός  αποτελεσματικού  βιογραφικού.
Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και έχει σαν στόχο να  φέρει σε επαφή τους νέους με επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική  που απαιτείται, για να μπορούν να  προσεγγίσουν  αποτελεσματικά ένα δυνητικό εργοδότη.
 
Για να πάρεις μέρος εντελώς δωρεάν στο Job Fair, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή εδώ:
www.mcemployability.gr  ή τηλεφώνησε στο 210 88 99 600.
 

-logo

mc_logo

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!