Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος τίμησε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!

Ο Γεν. Δ/ντης του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» κ. Δρόσος Χριστόπουλος (αριστερά) και ο Γεν. Δ/ντης Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκης Βαλογιάννης (δεξιά)
Ο Γεν. Δ/ντης του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» κ. Δρόσος Χριστόπουλος (αριστερά) και ο Γεν. Δ/ντης Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκης Βαλογιάννης (δεξιά)

Ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και κάλυψε τη διαδρομή από την Πέλλα, την αρχαία πρωτεύουσα της Μακεδονίας, έως την Θεσσαλονίκη τη σύγχρονη ελληνική μητρόπολη της.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, έχοντας ως οδηγό τη φράση:

«Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!»

υποστήριξε τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», συμμετέχοντας ενεργά στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν παράλληλα.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου, θέλοντας να τιμήσει τους συντελεστές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 τελετή βράβευσης, στο ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην τελετή βράβευσης ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ βραβεύτηκε ως επίσημος υποστηρικτής του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»!
Η συνεργασία με τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον αγώνα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
 
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Photo 2

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!