Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να ζήσετε για τέταρτη φορά ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό καλοκαίρι!

P7040073

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2015

Πρόσκληση Εθελοντών

Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και ο Οργανισμός Future Library με την αρωγή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος διοργανώνουν, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Βιβλιοθηκών και Μουσείων του Δήμου Θεσσαλονίκης και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!
Αν αγαπάτε τα παιδιά και θέλετε να τους προσφέρετε όμορφες στιγμές γνώσης, χαράς και δημιουργίας ελάτε να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!
Οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας περιλαμβάνουν αφηγήσεις, μουσικά, θεατρικά και εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας, εργαστήρια κατασκευών, παντομίμα, πειράματα, κ.ά.
Σκοπός μας είναι να πλημμυρίσει η Βιβλιοθήκη τους καλοκαιρινούς μήνες από ιστορίες, ανθρώπους, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, φύση, συναισθήματα και κυρίως παιδιά.
Μπορείτε να βοηθήσετε ως εμψυχωτές ή βοηθοί σε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, στην οπτικοαουστική καταγραφή και προβολή των δράσεων, στην εξυπηρέτηση των αναγνωστών μας αλλά και με όποιον άλλο τρόπο μπορείτε. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Η κάθε δράση διαρκεί συνήθως από 1 έως 2 ώρες και δεν απαιτεί πολύ χρόνο προετοιμασίας, καθότι είναι ήδη σχεδιασμένη και ο εθελοντής μπορεί να βασιστεί σε έτοιμο υλικό, το οποίο όμως έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει.
Η συμμετοχή στις δράσεις αποτελεί μια καλή “πρακτική εξάσκηση” φοιτητών ή αποφοίτων Παιδαγωγικών Σχολών και η ανταμοιβή των εθελοντών μας είναι κυρίως η ικανοποίηση της προσφοράς στα παιδιά της πόλης μας, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής αλλά και Συστατική Επιστολή σε όποιον το επιθυμεί.
Πληροφορίες
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3
Τηλέφωνο: 2310 324666
Ε mail: [email protected]
Fan page Facebook: https://www.facebook.com/perifereiakivivliothikixarilaou?ref=hl
Googl+: https://plus.google.com/u/0/
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!