Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Σχολή Barista του ΑΛΦΑ studies πήρε το… ασημένιο!

 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«TOP BARISTA TRAINING COMPANY»ΣΤΑ COFFEE BUSINESS AWARDS

 

 

Άλλη μια σπουδαία διάκριση ήρθε να προστεθεί στα βραβεία του ΑΛΦΑ studies, αυτήν τη φορά για τη Σχολή Baristaτου εξειδικευμένου Κέντρου Διά Βίου Μάθησης σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

Η BaristaAcademy απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία «TOPBaristaTrainingCompany» στα φετινά Coffee Business Awards, επιβεβαιώνοντας την ανερχόμενη δυναμική της στον κλάδο του Επισιτισμού!

 

Σε μια λαμπερή τελετή στο ATHENAEUMINTERCONTINENTAL πραγματοποιήθηκε η βράβευση των νικητών «Coffee Business Awards 2019», με τους baristas του ΑΛΦΑ studies να βραβεύονται με το ασημένιο μετάλλιο -ομοίως με κολοσσούς εταιρείες στον χώρο του καφέ, όπως τα Flocafe!- αποδεικνύοντας τουψηλό επίπεδο επαγγελματικής εξειδίκευσης που παρέχει το ΑΛΦΑ studies.

 

To βραβείο παρέλαβε ο επίσης βραβευμένος ExecutiveBarista και εκπαιδευτής στη Σχολή Barista του ΑΛΦΑ studies Γλυφάδας, κ. Ευάγγελος Ανδρικόπουλος.

 

Μπες κι εσύ στην ομάδα των πρώτων baristas ΣΗΜΕΡΑ, με ένα click στο: 

https://www.alfa-studies.gr/alfa-programs/seminario-kafe-barista/!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Αθήνα: Πατησίων 31, 210 5279500
  • Πειραιάς: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!