Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Θεσσαλονίκη μέσα από τον φακό! Έκθεση φωτογραφίας και βραβεύσεις των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας «Φωτογραφίζω την πόλη μου»

Η Θεσσαλονίκη μέσα από τον φακό! Έκθεση φωτογραφίας και βραβεύσεις των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας «Φωτογραφίζω την πόλη μου»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ και τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας & Θράκης. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, από την Πέμπτη 5/2/2015 έως το Σάββατο 7/2/2015.
Οι φωτογραφίες που εκτέθηκαν στο χώρο, απαθανατίστηκαν από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Φωτογραφίζω την πόλη μου», του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Στα εγκαίνια της έκθεσης της έκθεσης βραβεύτηκαν οι νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία του κοινού, μέσα από την σελίδα στο Facebook του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και από την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι κύριοι Δημήτρης Ανδρίτσος – portrait photographer, Γιάννης Ψαθάς – φωτογράφος (Thessaloniki360, Staff Photographer του Ισπανικού RS, και official του WΟΜΕΧ), Φάνης Μίμης – φωτογράφος και υπεύθυνος του προγράμματος «Φωτογραφίας» του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Σκόδρας – υπεύθυνος του Τομέα Εφαρμοσμένων τεχνών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Αναλυτικά οι νικητές:

  • Βραβεία κριτικής επιτροπής
  1. Χαρά Κρέτα
  2. Στυλιανός Μπαραχάνος
  3. Ελένη Καλκοπούλου
  • Βραβεία κοινού
  1. Λάζαρος Λαζαρίδης
  2. Αλεξία Βενιέρη

 
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T: 2310552406, [email protected], www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!