Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

HAPPY WOMEN’S DAY Δράσεις αφιερωμένες στη Γυναίκα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

meragynaikas-post

8 Μαρτίου 1857. Στη πόλη των αντιθέσεων και της ελευθερίας, στη Νέα Υόρκη, «τόλμησε» το «αδύναμο φύλο» να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.
Κάθε 8 Μαρτίου, τιμάμε την ημέρα, ως ημέρα μνήμης των αγώνων του γυναικείου κινήματος, ως ημέρα αποτίμησης των κατακτήσεων των γυναικών και ως αφετηρία νέων στόχων σε κυβερνητικό, πολιτικό, κοινωνικό και ατομικό επίπεδο για την ουσιαστική κατοχύρωση της ισότητας των δύο φύλων σε όλες τις εκφράσεις της ζωής.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ φέτος θα τιμήσει την γυναίκα, την κόρη, τη σύζυγο, τη μητέρα. Τη γυναίκα της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου. Γι’ αυτό διοργανώνει μια σειρά δράσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Συγκεκριμένα:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνα: Έκθεση Φωτογραφίας «Γυναικεία Πορτραίτα», τομέας Φωτογραφίας
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνα: Έκθεση σχεδίων αφιερωμένων στη Γυναίκα από τον τομέα Art & Design
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη: Workshop Μαγειρικής αφιερωμένο στη γυναίκα «Η glitter πλευρά της Μαγειρικής», 18.00 – 20.00, τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη: “Dresses from Recycled Materials” από τον τομέα Μόδας & Ομορφιάς. Η έκθεση ενδυμάτων θα φιλοξενηθεί στο fashion show που διοργανώνει η Juicy Fashion Events στην Remvi (Κανάρη 2, Ν. Κρήνη) Showtime: 21.00
 
*Την επιμέλεια του συνόλου των δράσεων έχουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Συγχαρητήρια σε όλους!
** Εκείνη την ημέρα θα ανακοινωθούν ειδικά δίδακτρα για όσες γυναίκες θέλουν να σπουδάσουν ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
 
 
 
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Φίλωνος 67 & Σωτ. Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!