Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ημέρα Καριέρας Παιδαγωγικών από το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

paidagogika 08

Κλείνει επαγγελματικά ραντεβού με επιχειρήσεις το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών
Την πρώτη τους επαγγελματική συνέντευξη θα δώσουν οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Τομέα Παιδαγωγικών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στην Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και θα «αναμετρηθούν» με εταιρίες από τον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης που ζητούν προσωπικό της ειδικότητάς τους, είτε για πρακτική άσκηση είτε για μόνιμη απασχόληση!
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν εταιρίες του Τομέα Παιδαγωγικών, οι οποίες διακρίνονται για το κοινωνικό έργο τους και την προσφορά τους στις ευαίσθητες ηλικίες προνηπίων και νηπίων, να συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, οι οποίες επιθυμούν να στελεχωθούν με νέους ανθρώπους, άριστα εκπαιδευμένους μέσα από τις σπουδές τους, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας για το επίπεδο σπουδών και την εκπαίδευση των σπουδαστών του στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης.
Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Τομέα Παιδαγωγικών εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες στις ειδικότητες Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Εργοθεραπείας και έχουν επιλέξει τον τομέα σπουδών τους με γνώμονα   την προσφορά στο συνάνθρωπο και την αγάπη για το παιδί, αφού γνωρίζουν ότι πρόκειται για επάγγελμα που συνδυάζει μοναδικά την επαφή με τις μικρές ηλικίες και τη μετάδοση γνώσεων στο πρώιμο στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων Σπουδαστών, αναλογιζόμενο το χρέος του να δώσει ευκαιρίες εργασίας στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του Ομίλου ΞΥΝΗ, εκπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σκοπό του και διοργανώνει συνεχώς Ημέρες Καριέρας για όλους τους τομείς και τις ειδικότητες σπουδών του Ομίλου, οι οποίες στέφονται με επιτυχία.
Η επιτυχία των Ημερών Καριέρας του ΓΕΑΣ συνοψίζεται σε δύο φράσεις: «Αθρόα συμμετοχή εταιριών που εμπιστεύονται τον Όμιλο ΞΥΝΗ για αναζήτηση προσωπικού» και «Ευκαιρία των σπουδαστών και αποφοίτων να έρθουν σε επαφή με εταιρίες και να εισέλθουν στην αγορά εργασίας».
Η εκδήλωση «Carrer Day – Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης για τον Τομέα Παιδαγωγικών θα γίνει την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, στο Lecture Hall του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4, κτίριο Βιέννη, στις 5.30 μ.μ. – 7 μ.μ.
Στην Ημέρα Καριέρας του Τομέα Παιδαγωγικών μεταξύ των εταιριών που θα συμμετάσχουν είναι οι παιδικοί σταθμοί:

 1. « ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ»
 2. «ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ»
 3. «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»
 4. «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»
 5. «ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ»
 6. «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ»
 7. «ΒΑΒΥ PARKING»
 8. «ΜΙΚΡΗ ΑΡΓΩ»
 9. «ΕΡΡΙΚΟΣ ΠΕΣΤΑΛΟΤΣΙ»
 10. «ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ»
 11. «ΤΟ ΡΟΔΙ»

 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!