Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ – Για άλλη μία χρονιά μαγειρέψαμε για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα Τμήματα Μαγειρικής Τέχνης-Chef και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής μοίρασαν για άλλη μία χρονιά απλόχερα το χαμόγελο σε άλλο ένα σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», αυτήν τη φορά στο Περιστέρι.
Στο «Ομηρικό» μενού που περιελάμβανε μοσχάρι με χυλοπίτες Μετσόβου, «ομηρική» σαλάτα με μαρούλι και ταρτάκια, εκτός από τα αγνά ελληνικά προϊόντα, οι μελλοντικοί chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έβαλαν κέφι και μεράκι χαρίζοντας απλόχερα στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» ένα μοναδικό γεύμα. Υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής chef, κου Αντώνη Καρπούζη, και κάτω από τη δημιουργική μπαγκέτα του επικεφαλής pastry chef κου Κωνσταντίνου Πυλαρινού οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ικανοποιήσουν τους λιλιπούτειους φίλους τους.
Ήταν η δεύτερη συνάντηση για τη φετινή χρονιά μεταξύ των σπουδαστών του ΙΕΚ και των παιδιών, μετά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Οι εκκολαπτόμενοι σεφ και τα παιδιά είχαν υποσχεθεί να ανανεώσουν το ραντεβού τους κι έτσι οι σπουδαστές, τηρώντας το λόγο τους, βρέθηκαν στο Περιστέρι, για να μαγειρέψουν για τους 26 μικρούς ενοίκους του σπιτιού.
Τα μικρότερα παιδάκια φόρεσαν τα λευκά καπελάκια τους κι άρχισαν να ετοιμάζουν μόνα τους το τραπέζι, ενώ τα μεγαλύτερα δεν δίστασαν να δηλώσουν την επιθυμία τους να ασχοληθούν με την τέχνη της Μαγειρικής στο μέλλον. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έμειναν έκπληκτοι από τις εγκαταστάσεις, στις οποίες φιλοξενούνται τα παιδιά, καθώς κι από το τεράστιο έργο που πραγματοποιείται από τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, ώστε μια αγκαλιά να είναι πάντα ανοικτή και να ζεσταίνει τα παιδιά.
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιβεβαίωσαν μέσα κι από αυτήν τη δράση τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτύξει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!