Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ICON INTERNATIONAL TRAINING – Ποιότητα σπουδών, ευελιξία και ειδικές υποτροφίες μόνο για την Ελλάδα για τις ενάρξεις Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2013.

Ποιότητα σπουδών, ευελιξία και ειδικές υποτροφίες μόνο για την Ελλάδα για τις ενάρξεις Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2013.
Υποτροφίες και ειδικές τιμές για σπουδές στην Ελλάδα με δύο κορυφαία Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.
Η iCon διαπιστώνει ότι πολλοί συμπατριώτες μας δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αύξηση των προσόντων τους με μεταπτυχιακούς, αλλά και προπτυχιακούς τίτλους, καταλληλότερους για την εξεύρεση εργασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Για να συμβάλουμε στην ευκολότερη ενημέρωσή τους, προσφέρουμε δωρεάν συμβούλευση σχετικά με σπουδές στην Ελλάδα με πανεπιστήμια διεθνούς κύρους.
Σε δύσκολους καιρούς η λύση είναι να επενδύουμε σε ότι πιο πολύτιμο έχουμε, δηλαδή στο μέλλον μας. Αυτό μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών που προσαρμόζεται στις δικές μας ανάγκες και οικονομικές συνθήκες από όπου και αν βρεθούμε. Σημειωτέο ότι κανείς μπορεί να ολοκληρώσει τις σπουδές σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος βρίσκεται τώρα, αλλά και να μετακινηθεί συνεχίζοντας τις σπουδές του χωρίς κανένα πρόβλημα σε άλλη πόλη αλλά και σε άλλη χώρα!
Η iCon πραγματοποιεί  σχετικές δωρεάν εκδηλώσεις ενημέρωσης για σπουδές (Master, Bachelor αλλά και Διδακτορικά) στις 29 Αυγούστου, 9 Σεπτεμβρίου και 26 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στις 3 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Για κράτηση θέσης παρακαλούμε επικοινωνήστε στα  www.icon.gr ,  [email protected]  και 210-9248534.
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!