Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ICON – Ποιότητα σπουδών και προσιτό κόστος

Σε δύσκολες καιρούς η λύση είναι να επενδύουμε σε ότι πιο πολύτιμο έχουμε, δηλαδή στο μέλλον μας. Ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας είναι η μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, με τις προσωπικές, αλλά και οικονομικές συνέπειες που κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Αυτό μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών που προσαρμόζεται στις δικές μας ανάγκες και οικονομικές συνθήκες από όπου και αν βρεθούμε.
Τα κορυφαία Πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης που στοχεύουν στην ευρύτατη μετάδοση της γνώσης, καταρρίπτοντας πολλά εμπόδια στη μάθηση, έχουν αναπτύξει την πιο σύγχρονη μέθοδο της “Ευέλικτης Εμπλουτισμένης Μάθησης” (Distance Learning), ώστε να μην αποκλείονται από τη γνώση όσοι για λόγους φυσικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς, οικογενειακούς ή άλλους αδυνατούν ή δυσκολεύονται πολύ να εγγραφούν σε Πανεπιστήμιο στη Μεγάλη Βρετανία (ή αλλού στο εξωτερικό). Μέσω της μεθόδου Distance Learning ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει όλη τη διάρκεια της φοίτησης ευρισκόμενος στον τόπο του, ακόμη και αν αυτός είναι ένα απομακρυσμένο σημείο της χώρας ή αν είναι υποχρεωμένος να μετακινείται. Δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας προγράμματα που ταιριάζουν περισσότερο στον ίδιο, με τον ρυθμό που ταιριάζει στον καθένα, και συχνά επιλέγεται όχι μόνο ποια μαθήματα θα πάρει, αλλά και με ποιά σειρά, επιλέγοντας επίσης να πραγματοποιήσει όλη τη φοίτηση ευρισκόμενος μακριά από το Πανεπιστήμιο (ή αν επιθυμεί ένα μέρος της φοίτησης να το κάνει μέσα στο Πανεπιστήμιο), ακόμη δε και να πληρώσει τα δίδακτρά του στον ρυθμό που ο ίδιος επιθυμεί.
Η iCon πραγματοποιεί  σχετική δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης για σπουδές Master, Bachelor αλλά και Διδακτορικά στις 10/09 (Αθήνα), 11/09 (Τρίπολη), 13/09 (Κομοτηνή), 18/09 (Θεσσαλονίκη), 20/09 (Ιωάννινα) και 24/09 (Αθήνα). Για κράτηση θέσης παρακαλούμε επικοινωνήστε στα  www.icon.gr,  info@icon.gr  και 210-9248534.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!