Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Ο Τομέας Art & Design @ Ρομάντσο

_DSC9992

Τα εγκαίνια της ετήσιας Έκθεσης του Τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και ξεχώρισαν η δημιουργικότητα και η καινοτομία των σπουδαστών σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.
Η έκθεση περιελάμβανε έργα των σπουδαστών Διακόσμησης, Σχεδιαστών Δομικών Έργων, Γραφιστικής και 3D Animation και το παρόν έδωσαν πολλοί γονείς και σπουδαστές τόσο στα εγκαίνια όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Η ετήσια έκθεση του Τομέα Art & Design φιλοξενήθηκε σε έναν ιδιαίτερο και ιστορικό χώρο για την Τέχνη, το Ρομάντσο!
Το Ρομάντσο, το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου, βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελεί ταυτόχρονα  μια θερμοκοιτίδα πολιτισμού – με  γραφεία νέων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο δημιουργικό χώρο και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό προς το κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.
Ένας εικαστικός χώρος που προβάλει τις τέχνες, τη σύγχρονη αισθητική και την pop-art τάση της εποχής μας και ανέδειξε τα έργα και τις ανησυχίες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που έκλεψαν το χειροκρότημα!

 IMG_0003

IMG_0076

_DSC9839

_DSC9845

_DSC9867

IMG_0773

_DSC0008

_DSC0010

_DSC0034

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!