Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Beauty & Fashion School presents: FASHION SHOW @ OMILOS – Με τη συμμετοχή του τμήματος Φωτογραφίας

fashion-fb

Ο τομέας Beauty & Fashion του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει γι’ ακόμη μία φορά, την πιο λαμπερή επίδειξη μόδας της χρονιάς!
Οι σπουδαστές της Ακμής, σε συνεργασία με τους έμπειρους καθηγητές τους, θα παρουσιάσουν στο BarRestaurant Όμιλος, της πιο hot τάσεις της σεζόν. Ο χώρος θα μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό πασαρέλας, όπου τα μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών. To styling και το make up των μοντέλων θα επιμεληθούν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, ενώ οι ταλαντούχοι φωτογράφοι της Ακμής, θ’ απαθανατίσουν τη λαμπερή βραδιά.
Το show θα παρουσιάσει  ο δημοσιογράφος, Διογένης Μαργιόλας . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει after show party, γεγονός που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο μιας ακόμη, επιτυχημένης εκπαιδευτικής χρονιάς!
Σας περιμένουμε όλους
Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Ώρα έναρξης: 21.00
Όμιλος barrestaurant: Μεγ. Αλεξάνδρου 12, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, τηλ. : 2310 260200
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!