Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Μήνυμα αλληλεγγύης & ανθρωπιάς στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση 2022-2023

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Μήνυμα αλληλεγγύης & ανθρωπιάς στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση 2022-2023
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Μήνυμα αλληλεγγύης & ανθρωπιάς στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση 2022-2023

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «Ευχαριστούμε θερμά τον Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή για την αδιάλειπτη στήριξή του στο έργο μας»

 

Στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς –και παράλληλα σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου- ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ τέλεσε με κάθε επισημότητα τον Αγιασμό της Χριστουγεννιάτικης Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, η οποία άνοιξε και φέτος τις πύλες της με τη συνεπή υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ: του εκπαιδευτικού φορέα που με τις πολύπλευρες κοινωνικές δράσεις του βρίσκεται έμπρακτα, επί σειρά ετών, στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σύσσωμη η εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -σπουδαστές, διοικητικό & ακαδημαϊκό προσωπικό- σημαντικές προσωπικότητες της πειραϊκής κοινωνίας, αλλά και πλήθος Πειραιωτών, έδωσαν το «παρών» στα Εγκαίνια και τον Αγιασμό της Δωροέκθεσης, όπως οι κ.κ.: Χριστόφορος Μπουτσικάκης (Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων ΝΔ), Παύλος Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ), Δανάη Σημαντηράκη (Διευθύντρια ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας), Αντώνης Γλύκας Δ/ντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ), κ.ά.  

Με την ολοκλήρωση του Αγιασμού της Χριστουγεννιάτικης Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς -η οποία φιλοξενείται και φέτος στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ναού Αγ. Τριάδος στον Πειραιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την αδιάλειπτη αρωγή του στο έργο της Μητροπόλεως, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη διαχρονική συμβολή του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή. Μετά τον Αγιασμό, παρετέθη μπουφές με νηστίσιμα εδέσματα και ζεστούς λουκουμάδες που ετοίμασαν για την περίσταση οι ταλαντούχοι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δωροέκθεση θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, και έως τις 9 Ιανουαρίου 2023, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα έσοδα από τις αγορές των επισκεπτών θα διατεθούν για την ενίσχυση του τεράστιου κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει από τις ενορίες της.

 

*Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 10.00- 15.00
  • Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 10.00- 14.00 & 17.00- 20.00

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313

http://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!