Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

IEK ΑΛΦΑ: Στηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς & αγάπης

IEK ΑΛΦΑ: Στηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς & αγάπης
IEK ΑΛΦΑ: Στηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς & αγάπης

 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.30 Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ & ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

 

Τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στηρίζει και φέτος –όπως κάθε χρόνο- ως Χορηγός, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και γνώμονα την οικονομική στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συνδράμοντας στο τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Σεραφείμ.

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση αποτελεί πλέον ισχυρό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του αξιοσήμαντου κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ως ευγενικός χορηγός λοιπόν, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δίνει και φέτος το «παρών» σε αυτήν την ξεχωριστή διοργάνωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς και αγάπης. Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Παιδαγωγικών και Εργοθεραπείας του κορυφαίου ΙΕΚ στον Πειραιά θα ετοιμάσουν χειροποίητα δωράκια και στολίδια και οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, όλα προς πώληση για την στήριξη των συσσιτίων της Μητρόπολης τα Χριστούγεννα.

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 9 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγ. Τριάδος στον Πειραιά, όπου και θα τελεστεί με κάθε επισημότητα και ο Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, την ημέρα των εγκαινίων, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Δωροέκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα έσοδα από τις χριστουγεννιάτικες αγορές των επισκεπτών, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει από τις ενορίες της.

 

*Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο: 10.00- 15.00
  • Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 10.00- 14.00 & 17.00- 20.00

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313

http://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!