Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: «Τρέχουμε ΜΑΖΙ» στο 7ο RUN TOGETHER ATHENS, στηρίζοντας τα προγράμματα “BEST BUDDIES GREECE”

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: «Τρέχουμε ΜΑΖΙ» στο 7ο RUN TOGETHER ATHENS, στηρίζοντας τα προγράμματα “BEST BUDDIES GREECE”
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: «Τρέχουμε ΜΑΖΙ» στο 7ο RUN TOGETHER ATHENS, στηρίζοντας τα προγράμματα “BEST BUDDIES GREECE”

 

EΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ FUN RUN ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

 

Το RUN TOGETHER, powered by INTERSPORT & SAUCONY, επιστρέφει δυναμικά  για 7η χρονιά στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ. και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει -και φέτος- το ξεχωριστό αυτό fun run, με στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων “Best Buddies Greece”!

Πρωτοπορώντας στον Eθελοντισμό και ενισχύοντας -σε κάθε ευκαιρία- το δίπολο «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα δώσει το «παρών» στον μοναδικό μαραθώνιο που εντυπωσίασε τις προηγούμενες χρονιές και υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες για ακόμα μία χρονιά!

Το κορυφαίο ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη είναι Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης, με την εθελοντική συμμετοχή σπουδαστών στα Παιδαγωγικά για δωρεάν face painting στους μικρούς δρομείς (που θα έρθουν να τρέξουν μαζί με τους γονείς τους), αλλά και σπουδαστών στην Προπονητική που θα βοηθήσουν στο ζέσταμα των συμμετεχόντων στον μαραθώνιο.

Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή τη φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα.

Στο RUN TOGETHER, στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις, αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας!

Η εκκίνηση του 7ου RUN TOGETHER θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 10.30 π.μ., με 3 διαδρομές: (3, 6 και  9χλμ.).

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!