Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

IEK AΛΦΑ: Υποτροφία σπουδών για τον 21χρονο Σωτήρη Φλώρο από την «Κιβωτό του Κόσμου»

IEK AΛΦΑ: Υποτροφία σπουδών για τον 21χρονο Σωτήρη Φλώρο από την «Κιβωτό του Κόσμου»
IEK AΛΦΑ: Υποτροφία σπουδών για τον 21χρονο Σωτήρη Φλώρο από την «Κιβωτό του Κόσμου»

 

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Ενθουσιασμένος παρέλαβε τη διετή υποτροφία του για σπουδές Marketing στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά ο 21χρονος Σωτήρης Φλώρος από την «Κιβωτό του Κόσμου», με πρωτοβουλία του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, στο πλαίσιο της αμέριστης στήριξης του προέδρου του Ομίλου ΞΥΝΗ στο θεάρεστο έργο του Πατέρα Αντωνίου τα τελευταία χρόνια.

Ο 21χρονος Σωτήρης, που εργάζεται παράλληλα για να βγάλει τα προς το ζην, παρέλαβε την πλήρη υποτροφία για να σπουδάσει αυτό που ονειρευόταν από μικρό παιδί, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα.

«Ευχαριστώ πολύ τον πατέρα Αντώνιο για όλη του τη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια και τον Όμιλο ΞΥΝΗ και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ που με δέχτηκαν, προσφέροντάς μου αυτήν τη σημαντική υποτροφία. Με την ευκαιρία σπουδών που μου παρέχουν με πρωτοβουλία του κου. Ξυνή, συμβάλλουν στην πρόοδό μου και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Τους είμαι ευγνώμων»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έμπρακτης συμπαράστασης και προσφοράς στα παιδιά της Κιβωτού, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχε διοργανώσει με θεαματική επιτυχία, μεταξύ άλλων, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τις ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση στον κόσμο και τους θεατές του αγώνα να στηρίξουν το έργο του Πατέρα Αντωνίου με SMS, ή χρηματική κατάθεση σε λογαριασμούς της Κιβωτού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • iekalfa.gr
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!