Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Αρωγός στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Στοργής και του Δικτύου Αλληλεγγύης

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Αρωγός στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Στοργής και του Δικτύου Αλληλεγγύης
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Αρωγός στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Στοργής και του Δικτύου Αλληλεγγύης

 

Μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση με τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και τον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ήταν εκεί. 

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουν δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί, επί σκηνής, στο Θέατρο Γης. Αφορμή για τη μουσική αυτή συνάντηση στάθηκε η συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της Στοργής και 10 χρόνων λειτουργίας του Δικτύου Αλληλεγγύης, ενώ στόχος της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του πολύτιμου έργου των δύο φορέων. 

«Το Δίκτυο θα διαθέσει το δικό του μέρος των εσόδων από τη συναυλία στην καρδιολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου Παπανικολάου», τόνισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Αλληλεγγύης & Αρωγής, κ. Νίκος Πέντζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γενικό Διευθυντή Marketing Ομίλου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Χρήστο Κιούση.

To Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που κύριος σκοπός του όλα αυτά τα χρόνια είναι να βοηθάει ιδρύματα και ανθρώπους στη καθημερινότητά τους, αλλά παράλληλα να κινητοποιεί την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο μέσα από καλές πρακτικές και επιτυχημένα παραδείγματα, ώστε να αναπτυχθεί μία κουλτούρα εθελοντισμού και αλληλεγγύης ειδικά στις νέες γενιές.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή με τη σειρά του, συμβάλλει ουσιαστικά με υπηρεσίες και έργα στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. Το πρώτο μεγάλο έργο είναι το Αιματολογικό κέντρο «Στοργή», το οποίο ανέγειρε, εξόπλισε και χάρισε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Ξενώνας Φιλοξενίας Στοργή. 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στήριξε ουσιαστικά την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία ως υπερήφανος χορηγός και βρίσκεται πάντοτε αρωγός σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει καταρτίσει. 

Ταυτόχρονα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς με υψηλό το αίσθημα ευθύνης διευρύνει συνεχώς το δίκτυο συνεργασιών του με φιλανθρωπικά σωματεία, ιδρύματα, κέντρα υποστήριξης και άλλες δομές φροντίδας συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Πάνω σε αυτή τη βάση είναι συστηματικά δίπλα τόσο στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, όσο και στον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών Στοργή!

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!