Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Τελετή Αγιασμού για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

 

Η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019 – 2020.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος Ιωαννίδης εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο οποίος έψαλε μέρος της ακολουθίας στα νέα ελληνικά, προσελκύοντας έτσι την προσοχή των νέων. Ο πατήρ Ιγνάτιος ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή υπομονή στους σπουδαστές. «Αυτή η περίοδος, η περίοδος των σπουδών σας, είναι πολύ σημαντική, καθώς τώρα οικοδομείτε το μέλλον σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην τελετή παραβρέθηκε ο Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κύριος Δημήτρης Ασλανίδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη στους σπουδαστές, μεταφέροντας και τις ευχές του Περιφερειάρχη κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο κ. Ασλανίδης αναφερόμενος στη λειτουργία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είπε: «Οι 85 ειδικότητες αποτελούν 85 παράθυρα προς την κοινωνία», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φορέων που υποστηρίζουν τους νέους ανθρώπους, προμηνύοντας έτσι μια σειρά από μελλοντικές συνέργειες.

Κλείνοντας,η Γενική Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κυρία Βασιλική Τζίκα, ευχαρίστησε τον πατήρ Ιγνάτιο για την τέλεση του μυστηρίου, αλλά και τον κ. Ασλανίδη για τα γεμάτα νόημα λόγια του. Η ίδια, απευθυνόμενη προς τους σπουδαστές, τόνισε: «Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βάζουμε όλοι μαζί τα θεμέλια για τη μελλοντική σας ζωή και καριέρα», ενώ προέτρεψε τους σπουδαστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να προσπαθήσουν και συνάμα να ευχαριστηθούν το χρονικό διάστημα των σπουδών τους.

Την τελετή παρακολούθησαν τα μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού, αλλά και μαθητές όλων των ειδικοτήτων.

 

Αγιασμός στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Αγιασμός στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Αγιασμός στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Αγιασμός στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!