Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

IΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Πλημμύρισε από έργα… Αγάπης η 25η Έκθεση Σπουδαστών

34

«Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά»… Αυτό απέδειξαν μέσα από τα έργα τους οι σπουδαστές και σπουδάστριες όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας,στην 25η Έκθεση Σπουδαστών, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.
Έργα σπουδαστών και από τις 76 ειδικότητες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εμπνευσμένα από τη θεματική ενότητα της Αγάπης, τα οποία εντυπωσίασαν το πλήθος των παρευρισκομένων, και απέδειξαν για άλλη μια φορά την κατάρτιση υψηλής ποιότητας που λαμβάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Στην 25η Έκθεση Σπουδαστών παρουσιάστηκαν εργασίες σπουδαστών και από τους 19 κορυφαίους Τομείς Σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:
Διοίκησης & Οικονομίας, Ναυτιλιακών, Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών, Επισιτισμού, Τουρισμού, Υγείας, Φαρμάκων & Καλλυντικών, Ομορφιάς & Μόδας, Διαιτολογίας& Διατροφής, Παιδαγωγικών, Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού, Μηχανολογίας & Μεταφορών, Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών, Δομικών Έργων, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αεροπορικών Σπουδών, Αγροτικής Ανάπτυξης.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117, http://www.iek-xini.edu.gr/

21

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!