Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος!

marathonios

Αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση
Μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανανεώνει το ραντεβού του ως Αποκλειστικός Ευγενικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσης, για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 10 Οκτωβρίου 2015.
Με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, η ομάδα τρεξίματος «XinisRunners», η οποία αποτελείται από τους σπουδαστές, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, θα συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Β. Ελλάδος.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, όπως έχει αποδείξει επανειλημμένα στην μακρόχρονη διαδρομή του, συνεχώς επιδεικνύει αυξημένο αίσθημα  κοινωνικής ευθύνης. Με αφορμή τη συμμετοχή των «XinisRunners» στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, καλούμε όλη τη πόλη να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα μας, της οποία τα έσοδα από τις εγγραφές, θα δοθούν σε φιλανθρωπικές δράσεις.
Επιπλέον, με στόχο να φέρουμε πιο κοντά τους νέους στις αξίες του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της εκπαίδευσης, φέτος κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και ανακοινώνουμε την ανάληψη του κόστους συμμετοχής για όλες τις ομαδικές εγγραφές των σχολείων Β΄θμιας Εκπαίδευσης.
 
Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στην ομάδα «XinisRunners» ΕΔΩ
 
Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος… αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση!
 
Πληροφορίες:
IEK ΞΥΝΗ Μακεδονίας,Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη,T. 2310552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected]| www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!