Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας & Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ στο 34ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

asw

Ο Τομέας Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ συμμετείχε στο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης! 

Το Φεστιβάλ Βιβλίου – Πολιτισμού Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 34η χρονιά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 5 έως τις 21 Ιουνίου 2015.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ, οι σπουδάστριες μας βρέθηκαν  στο περίπτερο τους στις 19 Ιουνίου και στις 20 Ιουνίου, με αφορμή την παρουσίαση 2 νέων παιδικών βιβλίων.
Πιο συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής, κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των παιδικών βιβλίων, πραγματοποίησαν δημιουργικές δραστηριότητες, όπως χειροτεχνίες και πρωτότυπα παιχνίδια για όλους τους μικρούς φίλους που συμμετείχαν και έπειτα ακολούθησε χορός και τραγούδι με τους ήρωες των βιβλίων!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, για ακόμα μια φορά συμμετέχει σε δράσεις που έχουν ως στόχο αφ’ ενός να ενισχύσουν τις εμπειρικές γνώσεις των σπουδαστών του, ενώ αφ’ ετέρου υποστηρίζει τους συνεργάτες του.
 
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 Θεσσαλονίκη, T. 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!