Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – «ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ»

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - «ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ»

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με τη δημοσιογραφία, το ρεπορτάζ, την καθημερινή είδηση, τη σφαιρική ανάλυση όλων των γεγονότων ώστε να μεταδοθούν, στο μέτρο του δυνατού, όλα όσα αντιπροσώπευε, στις επόμενες γενιές των δημοσιογράφων. Για το λόγο αυτό, τιμώντας τη μνήμη του κορυφαίου δημοσιογράφου, Φίλιππου Συρίγου, προσφέρει μια πλήρη υποτροφία σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Όμηρος.
Ο Φίλιππος Συρίγος, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην Ελληνική δημοσιογραφία, είχε αποφοιτήσει από τη Σχολή Δημοσιογραφίας ΟΜΗΡΟΣ. Ως συνέχεια της μεγάλης του πορείας στα δημοσιογραφικά δρώμενα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε νέους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα και με την υποτροφία να διατηρηθεί «ζωντανό» το όνομα ενός εκ των κορυφαίων του είδους που έφυγε από κοντά μας πρόωρα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό ο οποίος αρχίζει τη Δευτέρα 16/12/2013 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/1/2014. Μία επιτροπή έμπειρων δημοσιογράφων θα αναδείξει το νικητή  του διαγωνισμού, το όνομα του οποίου θα γνωστοποιηθεί στις 31/1/2014.
Η γραπτή εξέταση του διαγωνισμού περιλαμβάνει την ανάπτυξη του θέματος: «Γράψε ένα σχόλιο με θέμα: “Η θέση, ο ρόλος, και οι υποχρεώσεις του αθλητικού συντάκτη, όπως τα αντιλαμβάνεστε σήμερα, και με βάση τα δεδομένα που επικρατούν, την έκρηξη των ΜΜΕ, την κρίση στα έντυπα ΜΜΕ και τη στάση του κόσμου απέναντί τους”.». Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το γραπτό κείμενό τους στο e-mail [email protected]. Η έκταση του είναι έως 350 λέξεις.
Οι συντάκτες των πέντε κειμένων που θα λάβουν την καλύτερη βαθμολογία θα ενημερωθούν ώστε να περάσουν από προφορικές εξετάσεις όπου θα βαθμολογηθούν εκ νέου και θα προκύψει ο νικητής, η ανακοίνωση του οποίου θα γίνει στις 31/1/2014.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.omiros.gr καθώς και στο τηλέφωνο 210 38 06 116.
 
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!