Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Σεμινάριο Digital Marketing με τον top Digital Specialist Θέμη Μαλτέζο!

digital-marketing

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» Πειραιά διοργανώνει επαγγελματικό σεμινάριο εξειδίκευσης στο Digital Marketing, με θέμα «Κάντε το Internet να δουλέψει για εσάς!» και εισηγητή τον κορυφαίο Digital Account Specialist, κ. Θέμη Μαλτέζο!
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά (Φίλωνος 39) και οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Το εξειδικευμένο επαγγελματικό σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν στην πράξη τα εργαλεία, τις τεχνικές και την στρατηγική του Google AdWords (Digital Marketing), μέσα από ρεαλιστικά παραδείγματα και στοιχεία. Η εκμάθηση είναι πλήρως αποτελεσματική, καθώς το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο, χρησιμοποιώντας πραγματικούς google accounts και αληθινά case studies της ελληνικής αγοράς!
Αν θέλετε κι εσείς να μετατρέψετε το διαδίκτυο σε δυνατό εργαλείο πώλησης και ισχυρό «σύμμαχο» της επιχείρησής σας, ή της εταιρείας/οργανισμού όπου εργάζεστε, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά, καλώντας στο 210 4120714, ή στέλνοντας e-mail στο [email protected] !
 Για περισσότερες πληροφορίες:
 

  • Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!