Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

KARIERIA.GR – Ημέρες Καριέρας Digital

KARIERIA.GR - Ημέρες Καριέρας Digital
KARIERIA.GR – Ημέρες Καριέρας Digital

 

Ψάχνεις για δουλειά;
Ημέρες Καριέρας Digital | 17 & 18 Οκτωβρίου
Το μεγαλύτερο event για την εργασία επιστρέφει ψηφιακά.

 

Το kariera.gr το πρώτο website για την εργασία στην Ελλάδα, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Digital, για πρώτη φορά ψηφιακά. Στις 17 & 18 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο event για την απασχόληση θα πραγματοποιηθεί σε μια ψηφιακή 3D animated πλατφόρμα, με δεκάδες εταιρείες να διενεργούν online συνεντεύξεις με υποψηφίους για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους.

Φέτος, όλοι όσοι αναζητούν εργασία, νέοι, φοιτητές, τελειόφοιτοι, πτυχιούχοι αλλά και εργαζόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν και να συνδεθούν στην εκδήλωση από όλη την Ελλάδα.

Στους virtual χώρους της εκδήλωσης θα βρίσκεται και η ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr, η οποία θα ενημερώνει τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το Up Event δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ψηφιακές Ημέρες Καριέρας, γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί virtually, για να έχουμε όλοι εμείς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε εξ αποστάσεως τις ομιλίες που μας εμπνέουν κάθε χρόνο. Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους εργασιακούς χώρους θα μας μιλήσουν για την πορεία τους και το πώς κατάφεραν να πετύχουν τα όνειρα τους.

Μερικές από τις συμμετέχουσες εταιρείες είναι:
ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΓΕΤ Ηρακλής, Εθνική Τράπεζα, ΕΟΠΠΕΠ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Μύλοι Λούλη, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Όμιλος ΟΤΕ (ΟΤΕ, Γερμανός, Cosmote E-value) , Όμιλος Σφακιανάκη, ΟΠΑΠ, Παπαστράτος, Alba Graduate Business School, British American Tobacco, Befon, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Deutsche Bahn, Dialog Semiconductor, EFA Group, Eurocatering, ΕΥ, Jacobs Douwe Egberts, JTI, JYSK, Hemmersbach, Henkel, INTERSPORT, KONE, Leroy Merlin, Mazars, METRO Cash & Carry, PeopleCert, Space Hellas, Teleperformance Greece, Unilever, WATT+VOLT, Webhelp

 

Ημέρες Καριέρας Digital 2020
17 και 18 Οκτωβρίου
Διοργάνωσηkariera.gr
Μεγάλος Χορηγός: Coca-Cola Τρία Έψιλον
Χορηγοί: Teleperformance Greece & ΑΒ Βασιλόπουλος
—————————–
Επικοινωνία:
kariera.gr
Τηλ.: 210-81.15.311
Email: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/karieragr
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kariera-sa/
Instagram: https://www.instagram.com/kariera.gr/?hl=en”://www.instagram.com/kariera.gr/?hl=en

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!