Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση – Χορήγηση Προπτυχιακών Υποτροφιών

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση - Χορήγηση Προπτυχιακών ΥποτροφιώνΤο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 προτίθεται να χορηγήσει έως είκοσι πέντε (25) νέες υποτροφίες σε νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές σε δημόσια ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εφόσον:

  • έχουν εισαχθεί σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ μέσω πανελλαδικών εξετάσεων το έτος 2014.
  • το τμήμα στο οποίο πρόκειται να φοιτήσουν βρίσκεται σε άλλο νομό από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.
  • το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα για τα 2 τελευταία έτη δεν υπερβαίνει τις είκοσι χιλιάδες Ευρώ (€ 20.000).

Αιτήσεις οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα αξιολογηθούν. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Τον Σεπτέμβριο 2014 το Ίδρυμα θα αναρτήσει την προκήρυξη των υποτροφιών όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι προϋποθέσεις και λεπτομερείς πληροφορίες. Κατόπιν αυτού θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων η οποία θα είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά μέσω συστήματος που θα είναι προσβάσιμο από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.latsis-foundation.org.

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Ιούνιος 2014

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!