Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ «εΘΕΛΩντές»

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ «εΘΕΛΩντές»
Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ «εΘΕΛΩντές»

Την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, οι εκπαιδευτικοί του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Κυριζίδη, τη Διεύθυνση Κατασκευών και Συντηρήσεων του δήμου και την εταιρεία ανακύκλωσης VIPA HELLAS S.A. εγκαινίασαν τη δράση “ΣΙΣΥΦΟΣ”, ένα εθελοντικό πρόγραμμα καθαρισμού της πόλης. Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν τους μελανούς λεκέδες από τα τοιχία στα κηπάρια της Καμάρας. Με περισσή διάθεση και χαρά κατέθεσαν την ψυχή τους σε αυτήν την πρωτοποριακή εθελοντική δράση.

Άλλωστε, ο εθελοντισμός, στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», συνιστά πυλώνα τόσο της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας των μαθητών όσο και της κοινωνικής ταυτότητας και αυτοπραγμάτωσης των εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί του Κολεγίου, διαθέτοντας κοινωνικά αντανακλαστικά και υψηλό βαθμό ευαισθησίας για τα κοινωνικά δρώμενα, αλληλεπενεργούν με το κοινωνικό γίγνεσθαι και λειτουργούν ως σεισμογράφοι της εποχής τους και θεματοφύλακες των πνευματικών και ηθικών αξιών που πρεσβεύει το σχολείο τους. Φιλοδοξούν με το συνολικό έργο τους να εμπνέουν τους συμπολίτες τους και να αποτελούν πνευματικούς οδηγούς για τους μαθητές τους.

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!