Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – MONDAY TALKS: ONLINE ΟΜΙΛΙΑ 15/2

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» - MONDAY TALKS: ONLINE ΟΜΙΛΙΑ 15/2
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – MONDAY TALKS: ONLINE ΟΜΙΛΙΑ 15/2

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εκπαιδευτική του αποστολή, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου, εγκαινίασε μία σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο: Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. 

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

Διακεκριμένες προσωπικότητες προσκαλούνται από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις, με την παρουσία της Γενικής Υποδιευθύντριας του Κολεγίου, κ. Αλεξάνδρας Λαπουρίδου, και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας Olympia Electronics, κ. Δημήτρη Λακασά.

Τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, στις 19:00, ο κ. Jon Vlachogiannis θα είναι ο ομιλητής στις Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα έχει θέμα:

«Πώς να μην είσαι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή; Η ιστορία του πράσινου χταποδιού»

 

Χορηγοί Εκδήλωσης: 

Olympia Electronics, Zazuela Online Boutique

Σύνδεσμος Εκδήλωσης: https://www.livemedia.gr/delasalletalks2 

 

Βιογραφικά στοιχεία του ομιλητή

O Jon Vlachogiannis γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και άρχισε να ασχολείται με τη γλώσσα του Προγραμματισμού στην ηλικία των 8. Σπούδασε Υπολογιστές και Υπολογιστικά συστήματα στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Ο Jon Vlachogiannis, ένας από τους πιο επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες, είναι γνωστός για την ίδρυση της εταιρείας πληροφορικής Bugense, η οποία εξαγοράστηκε από τον πολυεθνικό κολοσσό Splunk.

Ήταν ο αρχιτέκτονας λογισμικού μαζί με μία ομάδα τριών επιστημόνων από το Wharton και USC στο κομμάτι της τεχνητής νοημοσύνης του αλγορίθμου Eva, που εφαρμόστηκε στη διαχείριση πόρων της Ελλάδας για την ανίχνευση Covid-19. Έχει περιληφθεί τρεις φορές στο περιοδικό Fortune Greece στον κατάλογο των Ελλήνων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών, που καινοτομούν στον χώρο της Πληροφορικής και, αυτή τη στιγμή, πραγματοποιεί ομιλίες και live συνεντεύξεις με διασημότητες της Αμερικής.  

Στον ελεύθερο του χρόνο γράφει στο blog του http://Jon.io για Startups και βοηθάει νέους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν τις δικές τους εταιρίες.

Ο Jon είναι ο founder της AgentRisk με έδρα την Αμερική, η οποία διαχειρίζεται παγκόσμια $200M, χρησιμοποιώντας αλγόριθμους και συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα quantitative funds στον πλανήτη.  

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!