Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” Παρουσίαση Project Νηπίων «Οι εξερευνητές της φύσης»

Project_Nipia3

Την τρέχουσα σχολική χρονιά, τα Νήπια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» υλοποίησαν ένα ακόμα καινοτόμο πρόγραμμα-Project, με θέμα: «Οι εξερευνητές της φύσης», του οποίου η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε, πρόσφατα μεγάλη επιτυχία, στον χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στο Πανόραμα.
Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση των στοιχείων της φύσης από ομάδες Νηπίων, μέσα από τον λόγο τους και την κίνησή τους σε Μαύρο Θέατρο, έκρηξη ηφαιστείων σε εικαστικές δημιουργίες, έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών δημιουργιών, βιωματικά παιχνίδια με τα 4 στοιχεία της φύσης και, τέλος, απονομή μεταλλίων στους μικρούς εξερευνητές.
Δανειζόμαστε τη ρήση του γνωστού ποιητή και φιλόσοφου Ξενοφάνη: «Ο πόνος του νου, η προσπάθεια του ανθρώπου να κατανοήσει τον φυσικό κόσμο…», για να εκφράσουμε τον ζήλο και τον ενθουσιασμό των παιδιών, στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν την αλληλεπίδραση των στοιχείων αυτών  στον φυσικό κόσμο.

Project_Nipia1

Project_Nipia2

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!