Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πάρτι Υποδοχής Αποφοίτων

IMG_1060
Απόφοιτοι Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” του 2017

Ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργάνωσε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία το πάρτι υποδοχής αποφοίτων στο bar – εστιατόριο Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και απόφοιτοι του Κολεγίου, όπου σε  ζεστή, φιλική και κεφάτη ατμόσφαιρα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου Αποφοίτων και οι νέοι απόφοιτοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Προέδρου, κ. Στέλιου Συμεωνίδη, για ενεργό δράση  σε αυτόν και ανάδειξη του έργου του Κολεγίου αλλά και του Σ.Α.Κ. ΔΕΛΑΣΑΛ.
IMG_1069
Απόφοιτοι Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” του 2017

IMG_1085
Αλεξάνδρα Ανδρεάδου και Ντίνα Λασπά εκπρόσωποι του συλλόγου αποφοίτων Καλαμαρί, Στέλιος Συμεωνίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

IMG_1110
Γιώργος Ορφανός, Βουλευτής Α’ Θεσ/νίκης, Σταυρούλα Κανελλοπούλου, Πρόεδρο του ΣΥ.Λ.Ε.Α, Στέλιο Συμεωνίδη, Πρόεδρο Σ.Α.Κ. “ΔΕΛΑΣΑΛ”

IMG_1183
Γιώργος Σικαλίδης, Διευθυντής Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Έλενα Ζαφειριάδου, Διευθύντρια Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Πέννυ Γραικού, θεατρολόγος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

IMG_1204
Μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” με τα μέλη του Δ.Σ. ΣΑΚ “ΔΕΛΑΣΑΛ” και Απόφοιτους του 2017

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!