Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Λαμπερά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College

Λαμπερά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College

Άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κ.ά. τίμησαν με την παρουσία τους την λαμπρή τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College. Στο νέο κτίριο οκτώ ορόφων που εγκαινίασε ο γηραιότερος εν ζωή πνευματικός άνθρωπος, πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος βρέθηκε επίσης πλήθος κόσμου -ανάμεσά τους σπουδαστές και γονείς- που ευχήθηκαν στον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου  ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη και στους συνεργάτες του κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα  με παράλληλη εκπλήρωση των στόχων του Ομίλου.
Επιπλέον, στους χώρους του Κολλεγίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό η έκθεση ζωγραφικής «Down Town Aegean» της εικαστικού Αναστασίας Ζωής Σουλιώτου που στόχο έχει να τονίσει τη θέση του Aegean College και να αναδείξει αστικά τοπία που δείχνουν τον παλμό του κέντρου των Αθηνών και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων (Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ).
Των εγκαινίων προηγήθηκε η επίσημη υπογραφή της σύναψης συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου University of the West of Scotland και του Aegean College. Τη συμφωνία επικύρωσαν ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης & η  αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, κα Jeanne Keay.
Tο Aegean College μέσα από τις νέες του συνεργασίες με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια προσφέρει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε όλες τις ειδικότητες. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι σε σχέση με τους  πρόσφατους ελέγχους, η λειτουργία του είναι απολύτως σύμφωνη με τους όρους και τις προδιαγραφές της Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας του από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τηρούνται όλες οι φορολογικές, ασφαλιστικές και  λοιπές υποχρεώσεις του προς το κράτος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 210 3806 166 ή με το e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!