Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Η πιο λαμπρή στιγμή της αποφοίτησης

Σε εορταστική και έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης της Τάξης του 2012 του Mediterranean College Θεσσαλονίκης. Πλήθος προσκεκλημένων παραβρέθηκε στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδας την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, όπου οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους Master, Bachelor, Higher National και Executive Diplomas, σύμφωνα με το τελετουργικό των Βρετανικών Πανεπιστημίων και των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών φορέων.
Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College. Όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν και παρέλαβαν τις υποτροφίες τους φοιτητές και απόφοιτοι που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις.
Την έναρξη της τελετής, πραγματοποίησε ο Δρ. Γεώργιος Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Mediterranean College. Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Βασίλειος Παπαζάχος (Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικής ΑΠΘ), ο οποίος με το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο και την πλούσια εμπειρία ζωής, απευθύνθηκε με αμεσότητα προς τους αποφοίτους, και τους μίλησε για την αξία των σπουδών και τη ζωή που ανοίγεται τώρα μπροστά τους. Ο κ. Παπαζάχος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή.
Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης, βραβεύτηκαν επίσης η κα Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας για την διάκρισή της στον αθλητισμό, η κα Μαρία Τσιουτάνη, ως Πρόεδρος Εθελοντικού Οργανισμού «Άγιος Στυλιανός» για την κοινωνική της προσφορά, και ο κ. Γιώργος Μίσκος, C.T.O (Chief Technology Officer) της εταιρείας Dealingers.com, για διάκρισή στην νεανική επιχειρηματικότητα.
Την τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου University of Derby κ. Richard Hucker, ο οποίος συνεχάρη τους απόφοιτους για την επιτυχία τους, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «you are simply the best»!
Επίσημους χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ την τελετή παρακολούθησαν εκπρόσωποι Προξενείων ξένων χωρών, εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, και του επιχειρηματικού κόσμου.
Μετά την τελετή αποφοίτησης, ακολούθησε Graduation Party στο Bar–Restaurant OMILOS, όπου οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε εορταστικό κλίμα.
Το Mediterranean College από το 1977 μέχρι και σήμερα, ηγείται στον τομέα της μεταλυκειακής εκπαίδευσης με την παροχή κορυφαίων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, της πληροφορικής, της μηχανικής και των κατασκευών, καθώς και των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, σε συνεργασία με το University of Derby, διαθέτοντας εκατοντάδες φοιτητές και ένα δυναμικό χιλιάδων επιτυχημένων αποφοίτων.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κος Σοφοκλής Ξυνής, απονέμει πτυχία στους αποφοίτους του τομέα κοινωνικών επιστημών και των τμημάτων ψυχολογίας

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου UniversityofDerby κ. RichardHucker, απευθύνει επίσημο χαιρετισμό

Η κατάμεστη αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπρή τελετή

Απόφοιτοι, ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του Mediterranean College

Ο Δρ. Β.Παπαζάχος, Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικής Αριστοτέλειου

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κος Σοφοκλής Ξυνής, βραβεύει την καθηγήτρια ψυχολογίας, κα Αραβίδου Ελευθερία

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κος Σοφοκλής Ξυνής, απονέμει υποτροφία σε σπουδάστρια Λογοθεραπείας

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κος Σοφοκλής Ξυνής, βραβεύει τον κο Μίσκο Γεώργιο CTO της εταιρίας DEALINGERS.COM

Ο Δρ. Β.Παπαζάχος, Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικής Αριστοτέλειου

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!