Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Με προορισμό αναγνωρισμένα πτυχία από Βρετανικά Πανεπιστήμια

Το LabIDEA Further and Higher Education, ένας νέος πάροχος εκπαιδευτικών υπηρεσιών προσφέρει τη δυνατότητα για απόκτηση Higher National Diplomas (HND) του πιστοποιημένου Βρετανικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού EDEXCEL, με διετείς σπουδές στην Ελλάδα είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά.

H απόκτηση του τίτλου σπουδών του EDEXCEL παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στο τρίτο και τελευταίο έτος σπουδών πανεπιστημιακών προγραμμάτων Βρετανικών Ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και λήψης πτυχίων πλήρως αναγνωρισμένων στα πλαίσια της ΕΕ. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα απόκτηση επαγγελματικών πιστοποιήσεων από τους αντίστοιχους φορείς της Μ. Βρετανίας.
Τα προγράμματα που προσφέρονται μέσω του LabIDEA είναι:

  • Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (TravelandTourismManagement)
  • ΔιοίκησηΕπιχειρήσεων– 5 κατευθύνσεις (Business)
  • Αθλητικές Επιστήμες – 3 κατευθύνσεις (SportandExerciseSciences)
  • Πληροφορική και Ανάπττυξη Συστημάτων (Computing and Systems Development)
  • Περιβαλλοντική Διατήρηση (Environmental Conservation)

Όλα τα παραπάνω προγράμματα ολοκληρώνονται με την επιτυχή παρακολούθηση 4 εξαμηνιαίων κύκλων σπουδών. Παράλληλα με τα μαθήματα παρέχεται δωρεάν εκμάθηση της Αγγλικής, ώστε οι σπουδαστές με τη συμπλήρωση του προγράμματος να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των Βρετανικών Ιδρυμάτων όσον αφορά το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας.
Η αξιολόγηση στηρίζεται σε εκπόνηση εργασιών και δεν απαιτούνται εξετάσεις.
Τη διδασκαλία αναλαμβάνουν έμπειροι ακαδημαϊκοί που επιπρόσθετα διαθέτουν γνώση της αγοράς και μπορούν να συνδυάσουν τη θεωρία με τη πρακτική εφαρμογή.
Τα μαθήματα γίνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του LabIDEA, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Η φοίτηση στα συγκεκριμένα προγράμματα εξασφαλίζει επίσης και την αναβολή στράτευσης.
Το κόστος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα.
Executive MBA στα Ελληνικά!
Καλέστε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες στο 210 9247008 ή δηλώστε συμμετοχή στο ενημερωτικό OPEN DAY στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!