Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mε την παρουσία 74 xωρών, 800 διεθνών hosted buyers και τη συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ η FoodExpo 2018

10-12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Με την αποκλειστική συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μεταξύ των ΙΕΚ της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί η FOOD EXPO 2018, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα, το τριήμερο 10-12 Μαρτίου.
Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και τα ποτά στη χώρα μας, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Από την 4η κιόλας διοργάνωση (πέρυσι), η FOOD EXPO κατάφερε να αναδειχθεί στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά και στην πλέον σημαντική του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.
Από την κορυφαία έκθεση στον κλάδο του Επισιτισμού που πραγματοποιείται φέτος για 5η συνεχή χρονιά, δεν θα μπορούσε να λείπει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα για σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, οι πολυβραβευμένοι σπουδαστές του οποίου από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας θα επιδείξουν τις υψηλού επιπέδου και κορυφαίας ποιότητας γαστρονομικές δημιουργίες τους στο περίπτερο του ΙΕΚ ΑΛΦΑ (Hall 2/ B41)!
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Chef και Pastry Chef, αλλά και για σπουδές ξενοδοχειακών, καθώς οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, εκθέσεις και διοργανώσεις Eπισιτισμού και Τουρισμού αποτελούν «ζωντανή» απόδειξη των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!