Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College | Σταθερή αξία οι σπουδές στην Ψυχολογία

H Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων και επιστημών, μεταφέροντας από το 1977 τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Ένα από τα πλέον περιζήτητα τμήματα της σχολής, είναι το Tμήμα Ψυχολογίας του Mediterranean College, που οδηγεί στην απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από το University of Derby. Τo Mediterranean College για το ακαδημαϊκό έτος 2012- 2013, έχει προκηρύξει την πλήρωση νέων θέσεων για το παραπάνω πρόγραμμα, που απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείων καθώς και  σε φοιτητές συναφών σχολών  της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το Mediterranean College, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος χώρος διδασκαλίας και έρευνας  στη θεωρητική και εφαρμοσμένη Ψυχολογία, και οι φοιτητές του απολαμβάνουν άριστη ποιότητα διδασκαλίας και εκπαίδευσης.  Παράλληλα προσφέρει στους φοιτητές του, ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον εκπαίδευσης, δημιουργώντας ικανούς Συμβούλους και Ψυχολόγους, με υψηλό επίπεδο θεωρητικών – επιστημονικών και ερευνητικών γνώσεων, κριτική σκέψη και συμβουλευτικές δεξιότητες. Οι απόφοιτοι του  τμήματος Ψυχολογίας,  έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Mediterranean College, διευρύνοντας περεταίρω την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εξέλιξη. Το πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology (Eφαρμοσμένη Ψυχολογία), είναι ένα από τα πλέον φημισμένα προγράμματα του Mediterranean College, γι αυτό και οι απόφοιτοι του Mediterranean College, είναι περιζήτητοι επιστήμονες και επαγγελματίες, που απολαμβάνουν τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές. Mediterranean College. The Power of Knowledge.

Info: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600,  www.medcollege.edu.gr, e-mail: [email protected] .

To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege
Twitter: https://twitter.com/#!/medcollege1
YouTube: http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Συντάκτης – Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου κάνετ κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!