Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Mediterranean College – Bachelor στον Επισιτισμό – BA (Hons) Culinary Arts

BA-Hons-Culinary Arts

Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη όταν μπορείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ τις σπουδές, στην ειδικότητα της επιλογής σου;

Bachelor στον Επισιτισμό – BA (Hons) Culinary Arts

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πανεπιστημιακό πτυχίο Bachelor στον Επισιτισμό  για αποφοίτους ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ΙΕΚ, Σχολών Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής αλλά και σε νέους ή παλαιότερους επαγγελματίες του χώρου. Σκοπός του είναι να παρέχει στους ενδιαφερόμενους όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους καταστίσουν ικανούς να αναλάβουν διοικητικές και οργανωτικές θέσεις στον Τομέα του Επισιτισμού.
Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Derby, το κορυφαίο – Νο1 σε κατάταξη – πανεπιστήμιο στη Μ. Βρετανία στις σπουδές Τουρισμού & Φιλοξενίας (*Guardian University Guide 2015) και οδηγεί σε απόκτηση Bachelor, πτυχίου ισοδυνάμου με ΑΕΙ/ ΤΕΙ, σε διάστημα ενός ακαδημαϊκού έτους.
Απόκτησε Bachelor στον Επισιτισμό από το Mediterranean College, γιατί:

  • Είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό πτυχίο στην Ελλάδα στις Επιστήμες Επισιτισμού!
  • Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ελληνικά και δε βασίζεται σε γραπτές εξετάσεις, αλλά εργασίες, παρουσιάσεις, πρακτική, πραγματικά projects.
  • Περιλαμβάνει εργαστήρια, master-classes και εκπαιδευτικές επισκέψεις (εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζυθοποιεία, τυροκομεία, εκθέσεις τροφίμων, catering, κτήματα, βιομηχανίες τροφίμων, κ.α.) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία).
  • Οδηγεί τους απόφοιτους σε διεκδίκηση θέσεων με υψηλές απολαβές, όπως Chef / Executive Chef, Food and Beverage Manager, Manager μονάδων Εστίασης.

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

  • Παρέχονται υποτροφίες και ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων 25% – 50%, με ακαδημαϊκά, κοινωνικά και επαγγελματικά κριτήρια.
  • Περιλαμβάνεται σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών: προσωπικός υπολογιστής αφής (tablet), ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης & ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, σεμινάρια & workshops, γραφείο καριέρας κ.α.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Mediterranean College:

  • Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
  • Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
  • Email : [email protected]
  • Web: medcollege.edu.gr

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!