Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Σχολής Μηχανικών στο Εργοτάξιο Κατασκευής Έργων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της εταιρείας J&P ΑΒΑΞ.

Στο πλαίσιο του  «Employability Week»

 Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοτάξιο κατασκευής έργων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της εταιρείας «J&P αβαξ». Οι φοιτητές της Σχολής, Μηχανολόγοι και Πολιτικοί Μηχανικοί, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διευθυντή του έργου κ. Ρένο Γκόσεβιτς  για τα την κατασκευή σιδηροδρομικών έργων καθώς και για τις διαδικασίες που συνοδεύουν την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής. Ο κ. Γκόσεβιτς, ενημέρωσε τους φοιτητές για την πορεία και τα στάδια του μεγάλου αυτού έργου, τις τεχνικές, τον τρόπο λειτουργίας του εργοταξίου και το συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στον επιθυμητό χρόνο, δίνοντάς τους  χρήσιμες πληροφορίες για πλήθος σχετικών θεμάτων συζητώντας ταυτόχρονα επαγγελματικά ζητήματα που τους απασχολούσαν. Η επίσκεψη στα γραφεία του εργοταξίου σε συνδυασμό με την επί τόπου ξενάγηση στο έργο που ακολούθησε, προσέφερε στους φοιτητές όχι μόνο την γνώση αλλά κυρίως την πολύτιμη εμπειρία της επαφής με το πεδίο και τους επαγγελματίες του χώρου.
Περισσότερες Πληροφορίες: Mediterranean Colelge,  Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!