Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Έναρξη του Προγράμματος Professional Certificate στη Σχεδίαση Κατασκευών & Διαχείριση Έργων

 

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Professional Certificate στη Σχεδίαση Κατασκευών & Διαχείριση Έργων.
Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία για την ενασχόληση με τη μελέτη και την κατασκευή έργων Πολιτικού Μηχανικού. Συνδυάζει τις βασικές αρχές της μηχανικής με την πληροφορική, προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει πλήρη γνώση για το σχεδιασμό των κατασκευών αλλά και για την ορθότερη και αποδοτικότερη διαχείριση αυτών.
Η διάρκεια του προγράμματος, είναι 60 ώρες και η παρακολούθηση  ένα απόγευμα την εβδομάδα. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, Κολεγίων που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον πιστοποιημένο εφόδιο, σε αποφοίτους Λυκείου οι οποίοι επιθυμούν να απασχοληθούν στον κλάδο των κατασκευών και στερούνται πιστοποιημένου εφοδίου, σε υπαλλήλους εταιριών, είτε μεμονωμένα άτομα είτε τμήματα εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο και στερούνται γνώσεων ή επιθυμούν να επικαιροποιήσουν όσα ήδη γνωρίζουν και εφαρμόζουν καθώς και σε  γνώστες του αντικειμένου που θέλουν να συμπληρώσουν αλλά και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους γύρω από το αντικείμενο εργασίας τους.
Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος  έχει ως εξής:
-Ενότητα 1: Σχεδιασμός CAD στις Κατασκευές
– Δισδιάστατος & Τρισδιάστατος σχεδιασμός μέσω AutoCAD
– Σχεδίαση υπό κλίμακα
-Ενότητα 2: Project Management μέσω Η/Υ
-Χρήση λογιστικών φύλλων (spreadsheets) και βάσεων δεδομένων στη Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων
-Χρήση MS Project στη Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων
Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου :
-Professional Certificate in CAD and Project Management από το Mediterranean College
-Level 4/ Level 5 Certificate για κάθε ενότητα από το Edexcel (προεραιτικό)
Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!