Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Έναρξη του Προγράμματος Professional Diploma στο Μηχανολογικό Σχεδιασμό

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Professional Diploma στο Μηχανολογικό Σχεδιασμό.
Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία για την ενασχόληση με το Μηχανολογικό Σχέδιο σε όλες του τις εφαρμογές. Συνδυάζει τις βασικές αρχές της Μηχανολογίας με την Πληροφορική, προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αποκτήσει πλήρη γνώση για το σχεδιασμό έργων αλλά και για την σχεδίαση για τη βιομηχανική παραγωγή.
Η διάρκεια του προγράμματος, είναι 96 ώρες (διάρκεια 1 ακαδημαϊκό έτος) και η παρακολούθηση  1-2 απογεύματα /εβδομάδα. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  φοιτητές και αποφοίτους Πανεπιστημίων, ΤΕΙ,
Κολεγίων σχετικών κλάδων, σε αποφοίτους Λυκείου οι οποίοι επιθυμούν να απασχοληθούν στον κλάδο της Μηχανολογίας και στερούνται πιστοποιημένου εφοδίου, σε υπαλλήλους εταιριών, είτε μεμονωμένα άτομα είτε τμήματα εταιρειών, που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν όσα ήδη γνωρίζουν και εφαρμόζουν καθώς και σε γνώστες του αντικειμένου που θέλουν να συμπληρώσουν αλλά και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους γύρω από το αντικείμενο εργασίας τους.
Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος  έχει ως εξής:
-Ενότητα 1:
Μηχανολογικό Σχέδιο – CAD
Δισδιάστατο & τρισδιάστατο μηχανολογικό σχέδιο (SolidWorks)
-Ενότητα 2:
Μηχανολογικός Σχεδιασμός:

  • Προετοιμασία σχεδιαστικών προδιαγραφών
  • Σύνταξη τεχνικών εκθέσεων
  • Διαδικασία μηχανολογικού σχεδιασμού μέσω Η/Υ

-Ενότητα 3:
Σχεδίαση για Βιομηχανική Παραγωγή:

  • Ανάλυση σχεδιασμού προϊόντος για επίτευξη οικονομικής παραγωγής
  • Ανάλυση χαρακτηριστικών προϊόντος για επίτευξη οικονομικής συναρμολόγησης
  •   Επιλογή & χρήση κατάλληλων λογισμικών για την κατασκευή

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου :
-«Professional Certificate in Mechanical Engineering Design» από το Mediterranean College,
-Level 4/ Level 5 Certificate για κάθε ενότητα από το Edexcel (προαιρετικό) (με δυνατότητα συνέχισης για την απόκτηση Level 5 HND in Mechanical Engineering)
Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr
 Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!