Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

MEDITERRANEAN COLLEGE – Εσπερίδα με θέμα: «Καινοτόμες προσεγγίσεις στο χώρο της προσχολικής αγωγής», Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, ώρα 18.00-20.00

MC_Afisa-EDU-Paidagogika_A3_04 (2)

Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL

Η ανταλλαγή απόψεων για την  προώθηση καλών πρακτικών στο χώρο της προσχολικής αγωγής καθώς και η ανάδειξη των οφελών  της σωστής εκπαιδευτικής διαδικασίας, για παιδιά και γονείς. Αυτοί είναι οι στόχοι της εσπερίδας –με ελεύθερη είσοδο και με θέμα «Καινοτόμες προσεγγίσεις στο χώρο της προσχολικής αγωγής»– που διοργανώνει η  Σχολή εκπαίδευσης του Mediterranean College την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 18.00-20.00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα.
Στην εσπερίδα,  θα παρουσιαστούν διαφορετικές πρακτικές που εφαρμόζονται στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, όπως είναι η Μοντεσσοριανή προσέγγιση, η παιγνιοθεραπεία και η χρήση των κοινωνικών ιστοριών με σκοπό την γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.
Δάσκαλοι και επαγγελματίες του χώρου από διαφορετικά σχολεία και προσεγγίσεις θα μας μεταφέρουν στις τάξεις τους και θα μας ξεναγήσουν στο πρόγραμμα και τις στρατηγικές τους καθώς και στα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά από τη εκπαιδευτική διαδικασία.
Εισηγήτριες στην εκδήλωση είναι:
Η κα. Μαρία Κωβαίου, νηπιαγωγός με εξειδίκευση στο σύστημα Montessori
Η κα. Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, παιδαγωγός – εμψυχώτρια εκπαίδευσης
Η κα. Μαράνια Γκιόκα, ΜSc ειδική παιδαγωγός
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015».
Φέτος το Φεστιβάλ,  με σύνθημα: «Ελλάδα… αξία ανεκτίμητη» έχει σαν στόχο να προάγει το πνεύμα αξιών οι οποίες είναι  άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, όπως η “φιλοσοφία”, η “φιλοξενία”, το “φιλότιμο”, ο “φιλελληνισμός” και η “ελευθερία της έκφρασης”.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015, παρέχοντας δωρεάν, περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!