Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

MEDITERRANEAN COLLEGE: Κάνε το ΜΒΑ σου στο 1ο σε κατάταξη* Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

MBA_o

Το Mediterranean College είναι το πρώτο Κολλέγιο που προσέφερε MBA στην Ελλάδα (1990) και συνεχίζει να πρωτοπορεί, διότι συνεργάζεται με το University of Derby (UK), ένα από τα  καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια και το 1ο σε κατάταξησε σπουδές management-  Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. (Guardian University Guide 2015*).
Τα πτυχία του αναγνωρίζονται πλήρως επαγγελματικά ως ισοδύναμα των Ελληνικών ΑΕΙ ενώ οι τίτλοι χορηγούνται απ’ ευθείας από το University of Derby.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

στο MEDITERRANEAN COLLEGE

Γιατί:

  • Είναι το μοναδικό ΜΒΑ στην Αθήνα που είναι πιστοποιημένο από το Chartered Management Institute (CMI) της Μ. Βρετανίας.
  • Είναι το πλέον δημοφιλές ΜΒΑ ιδιωτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 120 φοιτητές.
  • Το πρόγραμμα επιλέγουν μεσαία και ανώτερα στελέχη ελληνικών & πολυεθνικών με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης (networking).
  • Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (διδασκαλία Σαββατοκύριακα, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών, κ.α.).
  • Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο τμήμα.
  • Διδάσκουν στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες με άρτιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, εγκεκριμένοι (accredited lecturers) από το University of Derby.

Οι φοιτητές ΜΒΑ στο Mediterranean College έχουν σημαντικές επιπλέον δωρεάν παροχές – προνόμια, όπως tablet για τη διάρκεια των σπουδών τους, συμμετοχή σε ομαδικό παίγνιο προσομοίωσης επιχειρησιακού περιβάλλοντος (Business Game) και σε ειδικά σχεδιασμένες team bonding και networking δράσεις.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ – 0,45) ενώ οι υποψήφιοι που υποβάλλουν αίτηση έως 15/6/15 κατοχυρώνουν 25% επιδότηση διδάκτρων (early registration).
 

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean College

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

[email protected]

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!