Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τραπεζικής & Χρηματοοικονομικής Διοίκησης

Το Executive Diploma in Banking & Finance  προσφέρεται και με τη μέθοδο της φοίτησης εξ’ αποστάσεως (distance learning)

Το Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma in Banking & Finance που προσφέρει σε συνεργασία με το London Centre of Management, UK, τον Οκτώβριο του 2012.
Το Executive Diploma in Banking & Finance είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που έχει ως στόχο να προσφέρει σε φιλόδοξα, δυναμικά στελέχη του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού χώρου εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Απευθύνεται επίσης και σε μη ειδικούς, οι οποίοι αναζητούν μια κατάλληλη εισαγωγή στο χώρο της Χρηματοδοτικής και Τραπεζικής Διοίκησης.
Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις βασικές περιοχές του Banking and Finance. Η διάρκειά  του είναι ένα έτος και προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά, part-time, με απογευματινές διαλέξεις δύο φορές την εβδομάδα ή με φοίτηση εξ αποστάσεως (Distance Learning), με απαραίτητη φυσική παρουσία μόνο ένα Σάββατο το μήνα, ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαζόμενων  καθώς και των φοιτητών που προέρχονται από την περιφέρεια.
Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι σπουδαστές, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean College ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office του Κολεγίου στις εγκαταστάσεις του στο κέντρο της Αθήνας, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8,  τηλ.: 210 8899600,  ή στη Θεσσαλονίκη, Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708 & Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, e-mail στο [email protected]www.medcollege.edu.gr.
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!