Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – School of Psychology

DT-school-of-psuchology

Ομιλία με θέμα: «Ψυχική Υγεία – Ψυχική Ασθένεια: Ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για το στίγμα της ψυχικής νόσου»

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, 19.00-20.30, MCLecture Hall

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.

 
 
ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 
Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του ψυχολόγου έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές με την έκφραση «όλοι θέλουν τον ψυχολόγο τους» να χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα στις μέρες μας, από όσους θέλουν να θεωρούνται «προοδευτικοί»! Πόσοι όμως γνωρίζουμε τελικά την πραγματική εικόνα της ψυχικής νόσου, την κατάσταση των ελληνικών ψυχιατρικών ιδρυμάτων και εντέλει, κατά πόσο αντιλαμβανόμαστε τον στιγματισμό που συνοδεύει καθημερινά την ψυχική ασθένεια;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα καλύψει η Ομιλία με θέμα: “Ψυχική Υγεία – Ψυχική Ασθένεια: Ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για το στίγμα της ψυχικής νόσου» που διοργανώνει η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10/10) και θα λάβει χώρα την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, 19.00-20.30, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107).
Εισηγητές στην ομιλία θα είναι η κ. Έλλη Μητρούτσικου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια-Υπεύθυνη του συμβουλευτικού κέντρου του Mediterranean College και ο κ. Μιχάλης Αθητάκης, Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής Ομάδας, Θεραπευτής Οικογένειας.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές προγραμμάτων Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής, σε επαγγελματίες Υγείας, Ψυχικής Υγείας, Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα ψυχικά νοσήματα.
 
Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα (από το 1977) στην παροχή αυτόνομων πανεπιστημιακών προγραμμάτων Ψυχολογίας. Με αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας, σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby, με ένα δίκτυο 85 συνεργαζόμενων φορέων, ΜΚΟ και κέντρων (για την εποπτευόμενη πρακτική άσκηση των φοιτητών) και με διδασκαλία κυρίως βιωματικού χαρακτήρα (παιχνίδια ρόλων, συμμετοχή σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης), η Σχολή Ψυχολογίας του 1ου Ιδιωτικού Κολεγίου στην Ελλάδα, δικαίως βρίσκεται στην πρώτη επιλογή των ενδιαφερομένων:

Τα πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης και μετεκπαίδευσης του Τομέα Συμβουλευτικής του Mediterranean Professional Studies διακρίνονται για την εφαρμοσμένη εκπαίδευση στις δεξιότητες της Συμβουλευτικής και απευθύνονται, τόσο σε αποφοίτους & επαγγελματίες Υγείας, Εκπαίδευσης & Κοινωνικών Επιστημών αλλά και στο ευρύτερο κοινό που στοχεύει σε προσωπική & επαγγελματική ανάπτυξη:
 

 
Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4,  ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr,   [email protected]
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!