Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College: Σέρφαρε στον κόσμο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής σε ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια

Bachelors_Computing

Θέλεις  να αναπτύξεις  τις πλέον σημαντικές ικανότητες που απαιτούνται στην ανάπτυξη λογισμικών  και στον προγραμματισμό. Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις όλα τα σύγχρονα εφόδια που αφορούν στην αδιάσπαστη φύση των δικτύων και της ασφάλειας, που ειδικά στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα αντικείμενα. 

Bachelor στην Επιστήμη της Πληροφορικής

στο Mediterranean College

Γιατί:

·         Bachelor in Computer Science –Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις νέες τεχνολογίες, όπως android, cloud computing, mobile computing και εξετάζει όλες τις βασικές γλώσσες προγραμματισμού. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι μαθαίνεις  προγραμματισμό ουσιαστικά (ανεξαρτήτως γλωσσών), μαθαίνοντας τις βασικές τεχνικές κατασκευής αλγορίθμων και γλωσσών. Έτσι, θωρακίζεσαι  στις αλλαγές των προγραμματιστικών εργαλείων που αναπόφευκτα συμβαίνουν στο χώρο της Πληροφορικής και με τις γνώσεις που αποκομίζεις μπορείς εύκολα να μάθεις, να κατανοήσεις και να προγραμματίσεις σε οποιαδήποτε νέα γλώσσα κι αν εμφανιστεί.  Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα μπορείς να εργαστείς ως  ειδικός: ανάπτυξης λογισμικού, ανάπτυξης περιεχομένου, ψηφιακών επικοινωνιών, τηλεπικοινωνιών, δικτύων δεδομένων, εφαρμογών υπολογιστών, βάσεων δεδομένων, ανάπτυξης πολυμεσικών εφαρμογών κ.α.

·         Bachelor in Computer Networks & Security Το μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα Δικτύων Υπολογιστών στην Ελλάδα που επικεντρώνεται ταυτόχρονα και στην ασφάλεια των δικτύων, δημιουργώντας ένα πιο ολοκληρωμένο προφίλ υποψηφίου επαγγελματία. Παρέχει έτσι σύγχρονα εφόδια για να κατανοήσεις την αδιάσπαστη φύση των δικτύων και της ασφάλειας, που ειδικά στις μέρες μας αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα αντικείμενα. Με το τέλος της φοίτησής σου μπορείς να σταδιοδρομήσεις στους Τομείς: ανάλυσης & ανάπτυξης δικτύων δεδομένων, ασφάλειας Δικτύων, εγκατάστασης & συντήρησης δικτύων δεδομένων, υποστήριξης εφαρμογών, τηλεπικοινωνιών κ.α.
Για τα δύο παραπάνω προγράμματα:

·         Τα εργαστηριακά μαθήματα των δικτύων διεξάγονται στο πιστοποιημένο Εργαστήριο Δικτύων Cisco του Κολλεγίου, έρχεσαι σε επαφή με συσκευές Cisco, τις οποίες θα συναντήσεις μετέπειτα και στο εργασιακό σου περιβάλλον

·         Περιλαμβάνονται ειδικά μαθήματα ασφάλειας δικτύων και γνώσεις Ethical Hacking (με δυνατότητα πιστοποίησης)

·         Τα projects και η ανάπτυξη εφαρμογών γίνονται  για πραγματικές επιχειρήσεις

·         Και τα δύο πτυχία απονέμονται απευθείας από το University of Derby, το οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (Guardian University Guide 2015).  

·         Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σου μπορείς να εξειδικευτείς  στα Δίκτυα, παρακολουθώντας τα πιστοποιημένα προγράμματα της Cisco (CCNA, CCNP, CCNA Security κ.λπ κ.λπ) ή σε άλλους τομείς της Πληροφορικής, μέσω τουMediterranean Professional Studies.

Να σημειωθεί ότι: Το Mediterranean College είναι πιστοποιημένη ακαδημία της Cisco (Cisco Networking Academy) μέσα από την οποία οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν τις περιζήτητες πιστοποιήσεις CCNA, CCNP και CCNA Security(Cisco ccna CCNP & CCNA Security certification).

 

Επικοινώνησε σήμερα για περισσότερες πληροφορίες:

Mediterranean College

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr

info@medcollege.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!