Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Σπουδές Ψυχολογίας Μεταπτυχιακού Επιπέδου

Mediterranean College - Σπουδές Ψυχολογίας Μεταπτυχιακού Επιπέδου

Το μοναδικό μεταπτυχιακό Ψυχολογίας με 300 ώρες πρακτική εξάσκηση σε συνεργαζόμενους φορείς

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, με 36 χρόνια καταξιωμένης και επιτυχημένης πορείας, σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις αναγνωρισμένο  Master από το University of Derby, UK που σου εξασφαλίζει παράλληλα αναγνώριση των επαγγελματικών σου δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα επαγγελματική ισοδυναμία του τίτλου σπουδών σου με αυτών των ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Το προσφερόμενο πρόγραμμα ΜSc Integrative Counselling and Psychotherapy είναι δομημένο έτσι ώστε να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν στον τομέα της ψυχοθεραπείας, ως αυτόνομοι σύμβουλοι-ψυχοθεραπευτές της συνθετικής προσέγγισης. Οι φοιτητές θα διδαχθούν τις διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις, τα μοντέλα και τις θεωρίες καθώς και θα κατανοήσουν το θεωρητικό, κοινωνικό, πολιτισμικό και ιδεολογικό πλαίσιο στο πλαίσιο του οποίου οι ασθενείς τους αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το University of Derby, σύμφωνα με τα κριτήρια του Βρετανικού Συλλόγου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy), με βάση τα οποία πιστοποιούνται τα μεταπτυχιακά προγράμματα Συμβουλευτικής. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στον BACP ως εκπαιδευόμενα μέλη.
Στο μεταπτυχιακό μπορούν να φοιτήσουν: απόφοιτοι ΑΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού με προπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ψυχολογία καθώς και ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού με πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών στο οποίο,  ποσοστό μαθημάτων να ανήκει στον τομέα Ψυχολογίας.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να κάνουν αίτηση για την εγγραφή τους στο Βρετανικό Σύλλογο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy). Ως πτυχιούχοι, έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως αυτόνομοι σύμβουλοι – ψυχοθεραπευτές της συνθετικής προσέγγισης, σε διαφορετικά συμβουλευτικά πλαίσια: συμβουλευτικά κέντρα & σταθμούς, μονάδες κοινοτικής στήριξης & κοινωνικής πρόνοιας ανθρωπιστικές και αναπτυξιακές ΜΚΟ,μονάδες υγείας,εκπαιδευτήρια,ως ελεύθεροι επαγγελματίες – σύμβουλοι & ψυχοθεραπευτές Εναλλακτικά μπορούν να συνεχίσουν περαιτέρω σπουδές για την απόκτηση διδακτορικού PhD ή PsyD.

Mediterranean College.

The Power of Knowledge!

 Info: Mediterranean College, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8,  τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr
To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCollegeThessaloniki
Twitter: https://twitter.com/medcollegethess
YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!