Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

MEDITERRANEAN COLLEGE – Συμπόσιο Μεθοδολογίας Έρευνας στην Ειδική Αγωγή "Research Symposium in Special Education"

slider-sumposiou

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, 17:30 – 19:30  
Στο πλαίσιο του 5ου ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
‘STUDENT EXCELLENCE CONFERENCE 2017’
ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Το 1ο Research Symposium in Special Education του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή έχει στόχο την παρουσίαση της εφαρμοσμένης έρευνας που συντελείται στο ΜΑ Education: Special Educational Needs & Disability του Mediterranean College. Το Συμπόσιο διοργανώνεται από τη Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College και θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, 17:30 – 19:30 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Student Excellence Conference 2017.  
Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με την ομιλία του Δρ. Κωνσταντίνου Ντίνα, Ειδικού Παιδαγωγού και Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, με τίτλο «Η σύνθεση έρευνας και πράξης στην Ειδική Αγωγή». Ακολουθούν οι παρουσιάσεις των εν εξελίξει μεταπτυχιακών φοιτητικών ερευνών του ΜΑ Education. Την εκδήλωση θα κλείσει η Δρ. Σοφία Χαρίτου, επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Κινητικής Δραστηριότητας/ Αναπτυξιακών και Κινητικών Διαταραχών, Tμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ΕΚΠΑ και επιβλέπουσα μεταπτυχιακών εργασιών στο ΜΑ Education, με τίτλο «Ανίχνευση κινητικών καθυστερήσεων σε βρέφη: Μεθοδολογικά και πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν και οι αποφάσεις του ερευνητή σε αυτά».
Το Συμπόσιο φιλοδοξεί να αποτελέσει το ετήσιο σημείο συνάντησης και εποικοδομητικού διαλόγου για φοιτητές, εκπαιδευτικούς και ερευνητές που δραστηριοποιούνται ερευνητικά στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Απευθύνεται σε:

    • Φοιτητές και καθηγητές 1-2-3ου έτους του προγράμματος ΜΑ Education: Special Educational Needs & Disability καθώς και προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Εκπαίδευσης του  Mediterranean College
    • Τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές σε ΑΕΙ / ΤΕΙ (π.χ. Τμήματα Παιδαγωγικών, ΦΠΨ, κ.α.)
    • Σπουδαστές ΙΕΚ σε συναφείς τομείς

 

  • Ειδικούς  Παιδαγωγούς (εκπαιδευτικούς σε ειδικά σχολεία ή δομές ειδικής αγωγής)

 
Για να παρακολουθήσεις τις εισηγήσεις του Συμποσίου Μεθοδολογίας Έρευνας στην Ειδική Αγωγή (Research Symposium in Special Education), δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ τη συμμετοχή σου ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 210 8899600.  
 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
www.sec.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!