Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη βράβευση σπουδαστή του Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης από τον ξενοδοχειακό όμιλο Aldemar Resorts

Μεγάλη βράβευση σπουδαστή του Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης από τον ξενοδοχειακό όμιλο Aldemar Resorts
Μεγάλη βράβευση σπουδαστή του Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης από τον ξενοδοχειακό όμιλο Aldemar Resorts

Μεγάλη βράβευση σπουδαστή του Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης από τον ξενοδοχειακό όμιλο Aldemar ResortsΤο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μεγάλη πρωτιά του σπουδαστή του τομέα επισιτισμού- τουρισμού Τέγκο Μποντόκια στο ξενοδοχείο Royal Mare*****.
O σπουδαστής μέσω του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ), κλήθηκε να τελέσει την πρακτική του άσκηση στον μεγάλο όμιλο ξενοδοχείων Aldemar Resorts.
Παρακάτω διαβάζουμε την ευχαριστήρια επιστολή του ξενοδοχείου:
“Ο σπουδαστής Τένγκο Μποντόκια (όπως ίσως ήταν αναμενόμενο!) αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Σπουδαστής του Έτους στο ξενοδοχείο Royal Mare*****!
Η βράβευσή του είναι η επισφράγιση της εξαιρετικά ποιοτικής προσπάθειας που έχει κάνει από την αρχή της πρακτικής του κοντά μας.
Οι απαιτήσεις της θέσης του Μαθητή F&B Trainee είναι πάντοτε πολύ υψηλές, ο Τένγκο όμως έχει ανταποκριθεί με ζήλο, προθυμία και επαγγελματισμό σε αυτές, κάνοντας τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους του να μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια! Είναι πάντοτε συνεπής και μεθοδικός σε ό,τι αναλαμβάνει, σκέπτεται και δρα οργανωμένα και προνοητικά – προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε όλα τα τμήματα του F&B.
Είναι ένας άνθρωπος με θετική στάση, δημιουργική ματιά, χιούμορ, ήθος και αυθεντική ευγένεια – λόγοι που τον κάνουν να ξεχωρίζει!
Τον συγχαίρουμε από καρδιάς για όλα τα παραπάνω και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την επαγγελματική του εξέλιξη!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!”
Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ αποτελεί αναπόσπαστο σύμμαχο των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Κάθε χρόνο διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, όπου οι υπεύθυνοι πρόσληψης των μεγαλύτερων εταιριών κάθε κλάδου έρχονται στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, συναντώνται με τους σπουδαστές και απόφοιτους και επιλέγουν τους νέους τους συνεργάτες.
Θες να είσαι το επόμενο success story?
 
Πληροφορίες – Εγγραφές
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 552406 – [email protected]
www.iek-xini.edu.gr  – www.medocollege.edu.grwww.keasxini.edu.grwww.karriera.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

PORTO PALACE NOV 2013 006

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!