Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη προσέλευση και πολλά χαμόγελα στα Open Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

DSC07758

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους νέους σπουδαστές και όλους όσους επιθυμούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, σπουδάζοντας το επάγγελμα που πάντα ονειρεύονταν.
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την αναλυτική παρουσίαση της ειδικότητας που έχουν επιλέξει, των μαθημάτων και πως αυτά πραγματοποιούνται, καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές στο επαγγελματικό κλάδο που επιθυμούν να εργαστούν με την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιήθηκαν στο νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο Τουριστικών επαγγελμάτων στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.
Κατά τη διάρκεια των Open Days πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση του νέου Mobile App του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης που προσφέρει μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις στους νέους σπουδαστές, αλλά και αποκλειστική ενημέρωση για τα σεμινάρια εξειδίκευσης που παρέχονται από τον εκπαιδευτικό όμιλο.
Δείτε στιγμιότυπα από τα Open Days: https://www.youtube.com/watch?v=p81lQ0L9wkA
Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική…
…γιατί η επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινά από το… ΑΛΦΑ!
Ζήσε τα καλύτερά σου χρόνια στη μεγαλύτερη σπουδαστική παρέα της Θεσσαλονίκης!

DSC07814

DSC07851

Πληροφορίες
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406
www.iekalfa.gr
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!